Hoe verschillend we ook zijn, communicatie is wat ons als mensen verbindt. Door woorden te delen, worden we herkenbaar voor de ander. Vinden we een basis voor gedeeld begrip. Of laten we juist de verschillen spreken. Woorden vertellen verhalen, kleuren onze beleving, geven stof tot nadenken, overbruggen verschillen en verbinden. De juiste woorden op het juiste moment.

Communicatie is het verbinden van mensen

Nicole Mommertz

Verbinden is mijn vak. Communicatie heeft altijd al centraal gestaan in mijn leven. Met 6 jaar las ik mijn eerste boek in het Duits. Nederlands lezen, heb ik later geleerd. Ik zie mijzelf als 4-talig. Ik spreek vloeiend Duits, Engels, Nederlands en Kerkraads.

Mijn Duits-Limburgse achtergrond brengt Gründlichkeit, correctheid en een kritische blik met zich mee. Dat krijg je er gratis bij.

Mijn brein moet altijd bezig zijn. Ik ben nieuwsgierig en leergierig van aard en kan absoluut niet tegen verveling. Met liefde, gedrevenheid én een gezonde dosis realisme pak ik elke uitdaging aan. Ik maak dingen nooit mooier dan ze zijn, maar mijn glas is wel altijd halfvol.

Mijn ervaring als communicatieadviseur

Ondertussen heb ik ruim 20 jaar ervaring in de marketing- en klantcommunicatie. Als allround communicatieadviseur kan ik bij alle uitingen helpen. Online én offline. Van communicatieadvies, het uitwerken van een concept of contentstrategie tot en met het (her)schrijven van tekst.

Ik heb veel kennis van het ontwikkelen van diverse media en het bereiken van verschillende doelgroepen. Daarbij schrijf ik regelmatig voor vakbladen, nieuwsbrieven, webpagina’s en social media.

Meer weten? Download mijn cv, kijk op mijn LinkedIn profiel of neem contact met me op.

Nicole Mommertz
T 020-6141563
E info@sunsum.nlcreate counter